Návrh koupelny s rohovou vířivkou

Návrh koupelny s vířivkou v sobě spojuje moderní eleganci a funkčnost. Dominantou prostoru je velká rohová vířivka, která poskytuje dokonalé místo pro relaxaci. Betonový obklad na stěnách vytváří industriální, ale zároveň luxusní atmosféru. Součástí koupelny je také WC a bidet, které jsou prakticky a nenarušují čistý design.

Úložné prostory jsou navrženy tak, aby byl prostor vždy dobře uspořádaný a umístěn uklizeně. Zrcadlová skříňka nad umyvadlem pak přidává nejen vizuální prostor, ale také další místo na kosmetické potřeby.

Tento návrh koupelny čisté linie a praktické využití každého centimetru. Designér interiéru zde propojil komfort s estetickou hodnotou, čímž zajistíte, která je nejen krásná, ale i funkční.

Co Vám můžeme nabídnout?

Náše designéry interiéru vtvoří bydlení přesně podle Vašich představ – od kompletního interiéru až po jednotlivé místnosti, jako je obývací pokoj, kuchyně, dětský pokoj, pracovna nebo ložnice.

Jedná se o rekonstrukci nebo novostavbu? Zajistíme realizaci interiéru – od návrhů, přes výrobní podklady až po organizaci, nákupy a dohled nad řemeslníky.

Pokud chcete, můžeme celou realizaci interiéru vzít do svých rukou a dokončit ji v souladu s projektem s důrazem na kvalitu a spolehlivost.

Mrkněte na naše nejnovější projekty

Návrh zádveří v rodinném domě je příkladem moderní minimalistické estetiky, která dokonale zapadá do celkového designu domu. Předsínová stěna na míru harmonizuje s elegantním schodištěm, čímž vytváří příjemný a soudržný prostor.